Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

14 θέσεις εργασίας στο Δήμο Ερέτριας

Ο Δήμος Ερέτριας ύστερα από την υπ’ αριθ. 77/2015 απόφαση του Δ.Σ, η οποία έλαβε έγκριση (3.211/75123/8-5-2015 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας) ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε(5) ημερομίσθια κατ’ άτομο τον μήνα Αύγουστο , συνολικού αριθμού δέκα τεσσάρων ( 14 ) ατόμων,

προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών πρασίνου για τις ανάγκες (καθαρισμού – αποψίλωσης της βλάστησης , των ξερών χώρων , της απομάκρυνσης τους από τους κοινόχρηστους χώρους , Πλατείες , σχολεία κ.λ.π. ) όλης της επικράτειας του Δήμου Ερέτριας , κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ
Εργάτης (ΥΕ
ΕΡΓΑΤΩΝ)
14
Απολυτήριος τίτλος τουλάχιστον Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Απολυτήριος τίτλος Τριταξίου Γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του ν.δ.580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.
Απολυτήριοι τίτλοι Γ’ Γυμνασίου των σχολικών περιόδων 1976-1977 έως και 1979-1980 γίνονται δεκτοί.
5
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι   ενδιαφερόμενοι   μαζί   με   την   αίτησή   τους   πρέπει   να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά:
  1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα ειδικά τυπικά προσόντα
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Ερέτριας (Δ/νση: Ευδήμου Κραταιμένους, τηλ: 2229 3 50111 ) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Μιχαήλ Ευαγγελία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι   ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.
Η παρούσα να αναρτηθεί στη Διαύγεια. Εδώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.