Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ανακύκλωση στο σχολείο





Παρουσιασιάστηκε στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Ερέτριας το πρόγραμμα Ανακύκλωσης απορριμάτων που από κοινού μαθητές, διδάσκοντες και φορείς εφαρμόζουν με μεγάλη επιτυχία.


Μας δίδαξαν στην ουσία οι μαθητές όλη την διαδικασία της ανακύκλωσης και κομπόστοποιησης και μέσω διαδραστικών και εποπτικών μέσων την πολύ μεγάλη σημασία και τα ωφέλη που προκύπτουν για το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας, αναβαθμίζοντας τελικά την ποιότητα  ζωής μας.
Ο Δήμος Ερέτριας, αρωγός πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες και ειδικά όταν αυτές ξεκινούν από τον χώρο της παιδείας, παρέστη δια της Δημάρχου και του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου στην εκδήλωση, επιβραβευοντας μάλιστα και με ένα ποδήλατο, συμβολικό αλλά και πρακτικό δώρο, τον μαθητή ή μαθήτρια με την καλύτερη επίδοση στο πρόγραμμα.
Μας γεμίζουν ελπίδα και αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια και την στήριξή μας οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι φορείς που πραγματοποιούν τέτοιες δράσεις που δείχνουν έμπρακτα το σεβασμό στο περιβάλλον και μας κάνουν καλύτερους πολίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.