Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Δημιουργία Ποδηλατόδρομου από τον Δήμο Ερέτριας

Ο δήμος Ερέτριας ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την μελέτη και κατασκευή από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, για την δημιουργία ποδηλατόδρομου στην παραλία της Ερέτριας.
Πιο συγκεκριμένα  ο Πρόεδρος επί του 2ου θέματος έδωσε το λόγο στον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρου για την εισήγηση του θέματος, ο οποίος παίρνοντας το λόγο έθεσε υπόψη του σώματος την εισηγητική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερέτριας (υπογράφουσα Λεμπέση Ζωή αρχιτέκτων μηχανικός) για το θέμα, ως εξής:
Η Ομάδα Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε προκηρύσσει την 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (Π.Α.Α) 2007-2013 (Προσέγγιση Leader) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στο πλαίσιο του Μέτρου 41 : «Στρατηγική τοπικής ανάπτυξης» του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER και συγκεκριμένα στα ακόλουθα Υπομέτρα των Μέτρων 411 «Ανταγωνιστικότητα» και 413 «Ποιότητα ζωής/Διαφοροποίηση». Το Μέτρο 41 περιλαμβάνει τον κωδικό Δράσης L313-3 ο οποίος προβλέπει ποδηλατικές διαδρομές σε περιοχές της αγροτικής υπαίθρου και το κόστος της Δημόσιας δαπάνης ανέρχεται σε 150.000,00 €. Ύστερα από τα παραπάνω η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερέτριας συνέταξε την υπ’ αριθμ. 2/2015 μελέτη του έργου με τίτλο «Ποδηλατόδρομος στην Ανατολική Παραλία Ερέτριας» προϋπολογισμού 149.999,00 € την οποία και διαβίβασε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.