Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Τσαμπουκάς Μίχου με πυροσβέστη τον Κικίλια

 Θερμό επεισόδιο είχαμε στη Βουλή αμέσως μετά τη λήξη της τρίτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ευβοιώτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος.
Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Έφαγαν τα λεφτά του παιδικού σταθμού Αμαρύνθου


Όταν ανέλαβε την διοίκηση του Νομικού προσώπου του Δήμου ο Κος Νικος Μεταξάς τον φετινό Σεπτέμβριο περίμενε να βρει στα ταμεία το ποσό των 432.000€ για την κατασκευή του παιδικού σταθμού και που ειχε συγκεντρωθεί κατά το παρελθόν από επιχορηγήσεις. Αντι αυτού όμως βρήκε μόνο 7.000€, αναζητώντας εξηγήσεις για το που και πως σπαταλήθηκαν τα χρήματα, ο κος Μεταξάς ανακάλυψε ότι τα χρήματα αυτά όχι μόνο δεν δαπανήθηκαν για τον σκοπό τον οποίο είχαν αρχικά συγκεντρωθεί αλλά για σκοπούς εντελώς άσχετους και πέρα από κάθε αρμοδιότητα του Νομικού Προσώπου.
Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ξέχασε το χειρόφρενο και βρέθηκε το όχημα στη θάλασσα


Ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής (26/12), η Λιμενική Αρχή Ερέτριας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στον περιφερειακό δρόμο Ερέτριας - Χαλκίδας.
Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Τροχαίο στον δρόμο Αμάρυνθος-Αλιβέρι


Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες είχαμε στον δρόμο Αμάρυνθος-Αλιβέρι.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα ήταν οι δύο οδηγοί και δύο συνεπιβάτες να τραυματιστούν. Ο ένας μάλιστα από τους επιβάτες λιποθύμησε λόγω του σοκ που υπέστη.
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σύλληψη 60χρονου για παράνομη οπλοκατοχή στην Αμάρυνθο Ευβοίας


Συνελήφθηση, τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ένας 60χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγή προπονητή στην Ερέτρια


Aπό χθες Δευτέρα ο Παναγιώτης Τοκπασίδης αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα της Ερέτριας. Οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους και η διοίκηση προχώρησε άμεσα σε συμφωνία με νέο προπονητή.
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Προσκύνημα Παναγίας Έλεούσα Μαλακώντα



Tην Κυριακή 25 Ιανουαρίου 11.00 π.μ. η ενορία μας θα επισκεφτεί  τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στην Κάνηθο, για να προσκυνήσουμε την Τίμια Κάρα του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Ραφαήλ από την Λέσβο. Θα κάνουμε παράκληση στον Άγιο και Αρτοκλασία.

Σύλληψη 35χρονου Αλβανού για κατοχή λαθραίου καπνού στην Ερέτρια


Συνελήφθη, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Ερέτριας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Τιμητική Εκδήλωση του Δήμου Ερέτριας για τους Επιτυχόντες Μαθητές

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Ερέτριας και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσκαλούν τους επιτυχόντες μαθητές του Δήμου μας, που εισήχθησαν στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το 2014, τη Κυριακή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 5μ.μ., σε δεξίωση που θα παρατεθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας προς τιμή τους.

Εκπαιδευτικές Εκδρομές του Γυμνασίου Ερέτριας σε Μουσεία της Αθήνας


Η Β’ τάξη του γυμνασίου Ερέτριας πραγματοποίησε την Τρίτη, 9-12-2014, εκπαιδευτική εκδρομή στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, στην Αθήνα. Συνοδοί ήταν οι εκπαιδευτικοί: Καπαγιάννη Φωτεινή, Ντόκου Βασιλική, Σαραφοπούλου Μαρία και Λυμπέρη Θεοδώρα.
Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΦΑΤΟΥΣΗΣ: Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των χώρων δημιουργίας των 4 υδατοδρομιων στην Εύβοια;


Στο θέμα της δημιουργίας υδατοδρομίου στην Εύβοια, αναφέρθηκε ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερετρίας Ν.Φατούσης στη τελευταία συνεδρίαση για το 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερετριας .
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μόνη στην κορυφή, σπουδαίο σαββατοκύριακο για τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Ερέτριας


H αρχή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Σχηματαρίου όπου η ομάδα των παίδων αντιμετώπισε την ομώνυμη ομάδα του Ερμή.
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Έργα στην Αμάρυνθο


Ανεβάζω αυτή την εικόνα ώστε να αποτελέσει αφορμή για προβληματισμό. Πραγματικά θλίβομαι γιατί ο δήμος μας, ως αποτέλεσμα της διεξαγωγής των έργων που αφορούν το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο, ναι υπάρχει δόση ειρωνίας στο λόγο μου, έχει καταντήσει κρανίου τόπος, το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθη 54χρονος στην περιοχή της Ερέτριας, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή κροτίδων


Κατασχέθηκαν συνολικά –1.850 – γραμμάρια λαθραίου καπνού, -550- σιγαροφυσίγγια κενού περιεχομένου, -28- κροτίδες και μηχάνημα χειρός για τη γέμιση των σιγαροφυσιγγίων
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα ενημέρωσης για την Διαχείριση Απορριμάτων

Πρόσκληση
Το Σαββάτο 13 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Ερέτριας και ώρα 17:00 διοργανώνουμε ημερίδα – ενημέρωση με θέμα :
«ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ«
Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αμάρυνθο


Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η πόλη μας έβαλε τα καλά της και όλοι βρεθήκαμε στην κεντρική πλατεία του χωρίου, στην γιορτούλα αυτή που είχε στηθεί για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μεγαλόπρεπο, λαμπερό, με το αστέρι του στην κορυφή, άναψε και γέμισε χαμόγελα μικρούς και μεγάλους.
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ωρωπός – Ερέτρια: Χωρίς φέρι μπόουτ τα Χριστούγεννα οι ταξιδιώτες


του Θανάση Τοτόμη
Εμπαίζει τους πολίτες και τους κοινωνικούς φορείς του Ωρωπού, της Ερέτριας, της νότιας Εύβοιας και της Σκύρου, το υπουργείο εμπορικής ναυτιλίας με την απάντηση που έδωσε στις 26 Νοέμβρη, σε ερώτηση του βουλευτή Δ. Αναγνωστάκη και άλλων, στη βουλή, σχετικά με την επαναλειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Ωρωπού – Ερέτριας.
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Περιόδευσε στην Εύβοια ο Πάνος Καμμένος

Διήμερη περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποίησε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του κινήματος και από μέλη των δύο συντονιστικών επιτροπών του νομού.

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Εύβοια

ΤΕΚΑΛ Α.Ε. Ενημερωτικό Σημείωμα για Ρύθμιση Κυκλοφορίας Αμαρύνθου


Στα πλαίσια του εκτελούμενου έργου, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 4-12-14 θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του αγωγού αποχέτευσης επί του κεντρικού παραλιακού δρόμου Αμαρύνθου (Β. Κων/νου και Κων/νου Καραμανλή). Επισημαίνεται ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών, που θα διαρκέσουν 20 ημέρες , η κυκλοφορία των οχημάτων στον παραλιακό δρόμο υποχρεωτικώς θα διακοπεί. Η κίνηση των οχημάτων θα εκτραπεί μέσω δυο άλλων διαδρομών όπως απεικονίζονται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα και θα απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων καθ΄όλο το μήκος τους.

Συντονισμένες οι ενέργειες του Δήμου Ερέτριας για το θρησκευτικό τουρισμό


Ωριαία συνάντηση είχε η Δήμαρχο Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου, με τον Γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο.

Προμήθεια καυσίμων και Ελαιολιπαντικών


Ο Δήμος Ερέτριας προκηρύσσει Δημόσιο Διεθνή Ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη προμηθευτών-χορηγητών με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων και Ελαιολιπαντικών του έτους 2015-2016», για τις ανάγκες του Δήμου, των Ιδρυμάτων και όλων των νομικών του προσώπων του από την υπογραφή της/των σύμβασης/συμβάσεων και μέχρι εξάντλησης των ποσοτήτων, με κριτήριο κατακύρωσης την μεγαλύτερη προσφερόμενη επί της εκατό (%) έκπτωση.
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Εμπαιγμός του Υπουργείου Ναυτιλίας για τη λειτουργία της πορθμειακής γραμμής Ωρωπού - Ερέτριας


Το Υπουργείο Ναυτιλίας απάντησε στην ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Αναγνωστάκη, σχετικά με τη θετική γνωμοδότηση του Υπουργείου Ναυτιλίας προς τις πλοιοκτήτριες εταιρείας της πορθμειακής γραμμής Ωρωπού – Ερέτριας για τη μη κάλυψη των δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες.
Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Καθηγητές του Μετσόβειου Πολυτεχνείου επισκέφθηκαν το δήμο Ερέτριας


Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Δήμο Ερέτριας κλιμάκιο από καθηγητές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών, με σκοπό να αποτυπώσουν την υφιστάμενη κατάσταση και να προτείνουν ένα master plan ανάπτυξης του Δήμου.
Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Έναρξη Εορταστικών Εκδηλώσεων Χριστούγεννα 2014 - Πρωτοχρονιά 2015 στο Δήμο Ερέτριας


«Αν χάσουμε την ελπίδα μας τότε θα γίνουμε πραγματικά φτωχότεροι ..»
Με αυτά τα λόγια  η Δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ έδωσε τον τόνο στην τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς για τον Δήμο Ερέτριας.

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.