Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτέλους Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ερέτρια και μάλιστα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών

IMG_86382

IMG_86272


IMG_86202

Το Σάββατο 13-9 -2014 μετά από πρόσκληση του συμβούλου και στενού συνεργάτη της Δημάρχου Ερέτριας, Κου Σίμου Χριστόπουλου πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη  στην πόλη μας, εκπροσωπόντας το Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι κύριοι  Νίκος Ηρειώτης (Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος του τμήματος οικονομικών επιστημών του Εθν. και Καποδιστριακού Παν.μιου Αθηνών) και Σπύρος Μησιακούλης (Ερευνητής Εθν. και Καποδιστριακού Παν.μιου Αθηνών).
Μετά από πολύωρη συνάντηση των ανωτέρω καθηγητών με την Δήμαρχο Κα Αλημπατέ και τον Κύριο Χριστόπουλο συμφώνησαν ότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για την δημιουργία Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.), και εντός ενός μηνός θα υπογραφεί η σύμβαση από τον Πρύτανη του Παν. Αθηνών Κο Φορτσάκη.
Αυτή η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πόλη μας γιατί αποτελεί έναν ακόμη μοχλό ανάπτυξης αφού θα επισκέπτονται την Ερέτρια δεκάδες άτομα από όλη την Στερεά Ελλάδα που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια που θα διεξάγονται.
Τέλος η Ερέτρια θα αποτελέσει το κέντρο της Στερεάς Ελλάδας βάσει και της σύμβασης που θα υπογραφεί από το Πανεπιστήμιο. Ετσι λοιπόν τα πιστοποιημένα και μοριοδοτούμενα προγράμματα που θα πραγματοποιούνται σε άλλους δήμους της Στερεάς Ελλάδας θα έχουν ως σημείο αναφοράς την Ερέτρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.