Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Ερέτριας

H ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 24 Αυγούστου 2014, στις 11.30 π.μ , στο ανακαινισμένο δημαρχείο της Ερέτριας. Δήμαρχος Ερέτριας ορκίσθηκε η κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ.
Η Αμφιτρίτη Αλημπατέ διαβάζει τον όρκο
      
Η Αμφιτρίτη Αλημπατέ διαβάζει τον όρκο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,  είναι ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Βασίλης Βελέντζας. Στην ήσσονα αντιπολίτευση είναι, επίσης, ο κ. Νίκος Γουρνής και η κ. Ασημίνα Καραμπέτσου.
 
Την τελετή του Αγιασμού και τη θρησκευτική ορκωμοσία τέλεσε εκπρόσωπος του μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, κ. Χρυσοστόμου. Το Δήμο Ερέτριας τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Συμεών Κεδίκογλου και κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, οι νεοεκλεγμένοι δήμαρχοι Χαλκιδέων κ. Χρήστος Παγώνης και Κύμης – Αλιβερίου κ. Αθανάσιος Μπουραντάς,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας κ. Δημήτριος Σιδέρης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας κ. Μιλτιάδης Χέλμης, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Στράτης, καθώς και ο νεοεκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Αργύρης.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.