Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Στο Δήμο Ερέτριας ο δήμαρχος του Τένινγκεν

Επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε ο δήμαρχος του Τένινγκεν, του γερμανικού κρατιδίου της Βάδης- Βυρτεμβέργης κ.Heinz Rudolf Hagenacker, από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου 2014.
Ο δήμαρχος του Τένινγκεν, ο βασίλης Βελέντζας και η Αμφιτρίτη Αλημπατέ
Ο δήμαρχος του Τένινγκεν, ο βασίλης Βελέντζας και η Αμφιτρίτη Αλημπατέ
Ο κ. Hagenacker συνοδευόταν από την ορχήστρα του Πυροσβεστικού Σώματος του Τένινγκεν, την “Orchestra Kondringen”, η οποία έδωσε συναυλίες στην Αμάρυνθο, την Ερέτρια και το Κάστρο Κανήθου στη Χαλκίδα, μαζί  με τις χορωδίες Αμαρύνθου και Ερέτριας.
Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2014 στο Κάστρο Κανήθου, έγινε με τη συνδιοργάνωση των Δήμων Χαλκιδέων και Ερέτριας.  Το παρών τους έδωσαν ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, η εκλεγμένη δήμαρχος κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο δήμαρχος του Τένινγκεν  κ. Heinz Rudolf Hagenacker, ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων κ. Γιώργος Γεραντώνης, ο πρόεδρος του «Δαφνηφόρου Απόλλωνα» κ. Α. Τσιριμώκος, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη, ο διευθυντής του Συντονιστικού Γραφείου Ελλάδος της Ελληνογερμανικής – Συνέλευσης,  κ. Χρήστος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας κ. Μιλτιάδης Χέλμης, η δημοτική σύμβουλος κ. Σοφία Καραμπέτσου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λάμπρου.
Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων», με την υποστήριξη της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» και του Συλλόγου Πλακακίων ΕΝΟΠΕΡ.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερέτριας και στο λογαριασμό που διατηρεί ο Δήμος στο facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.