Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Έστησαν καρτέρι στον επιχειρηματία Κοραχάη έξω από την τράπεζα πειραιώς

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (12-08-2014) το πρωί, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 62χρονου ημεδαπού καταστηματάρχη, έξωθεν υποκαταστήματος τράπεζας στην Ερέτρια Ευβοίας.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 09:10΄ το πρωί, οι δύο δράστες επιβαίνοντας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή, προσέγγισαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος και το οποίο εκείνη την ώρα στάθμευε έξωθεν του ανωτέρω υποκαταστήματος τράπεζας.

Στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες (συνεπιβάτης), αποβιβάστηκε από τη μοτοσικλέτα, πλησίασε τον 62χρονο και με την απειλή όπλου (πιστολιού), τον ανάγκασε να του παραδώσει μία νάιλον τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, το οποίο δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.