Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Δυνατές προσθήκες για τον Αμαρυνθιακό.

 
Η πρόσληψη του Γιάννη Καρβέλη ήταν μόνο η αρχή για να καταλάβει κανείς που το πάνε στον Αμαρυνθιακό. Οι μεταγραφές είναι πολλές, με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, έτοιμους να προσφέρουν στην ομάδα της Αμαρύνθου.
Για την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια, ο Γ. Καρβέλης επέλεξε μια λύση γνώριμή του, τον Κώστα Μπόλμπαση. Μαζί είχαν κατακτήσει με τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου το πρωτάθλημα το 2012. Γνώριμος είναι και ο Ανέστης Αργύρης, και αυτός πρωταθλητής με τον Ευβοικό, που καλείτε στα 34 χρόνια του να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής και έρχεται από τον Ταμυναϊκό ενώ την τριάδα των πρωταθλητών του 2012 κλείνει ο Κ. Ρουμπής.
Επιστροφή για το «πολυεργαλείο» Σπύρο Κοντό που «κατεβαίνει» από την Γυμνού και θα δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις εντός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, ο Γ. Καρβέλης στηρίζεται στις γνώσεις και το πάθος του για το ποδόσφιαρο για να στηρίξουν μαζί τις ακαδημείας του Αμαρυνθιακού.
Στην επίθεση αγωνίζεται και ο 27χρονος Κωστας Ρόγκας που την περασμένη περίοδο φορούσε την φανέλα του Λήλαντα Βασιλικού ενώ από τον Ελλήσποντο έρχεται και ο Κώστας Σεϊντόπουλος που αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην ομάδα της Λαμψάκου και ξεκίνησε την περσινή σεζόν στο Αυλωνάρι. Τέλος επιστρέφουν στη Βάθεια οι Σάκης Κηρύκος και Χρήστος Σιλβέστρος που φορούσαν την φανέλα του Αυλωναρίου.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Κοντός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.