Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Πρόταση για ένταξη στο έργο «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου»

Το δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας αποφάσισε ομόφωνα

 1.Την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη του Δήμου Ερέτριας στο έργο «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Δήμων Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου» και εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο για την υπογραφή της σχετικής κοινής προγραμματικής σύμβασης με την Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

50 Χρόνια Όλυμπος Γυμνού (photos)

50 χρόνια πέρασαν από την μέρα που ιδρύθηκε ο Όλυμπος Γυμνού και αυτό γιορτάστηκε σε μία λαμπερή εκδήλωση στο κοσμικό κέντρο «Πύργος» στην Γυμνού .
 Παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γ. Παπακωνσταντίνου, ο γραμματέας της ΕΠΣΕ Κ. Κιούσης και ο β” αντιπρόεδρος Γ. Ψαθάς. Σύσσωμο το Δ.Σ του Απόλλωνα Ερέτριας και οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου, Γυμνιώτες στην καταγωγή, Σεϊντόπουλος και Κεφάλας.
Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ρεβεγιόν με τον Όλυμπο Γυμνού.


Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας το Σάββατο 29/12/2012  στη ταβέρνα ’Πύργος” στο Γυμνό Εύβοιας,με ζωντανή μουσική, πλήρες μενού και άφθονο κρασί.
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η εξέλιξη των εργασιών στο αρχαίο θέατρο της Ερέτριας

Εικ. 1: Αρχαιολογικός καθαρισμός στο αρχαίο θέατρο της Ερέτριας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27 Δεκεμβρίου 2012
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Ερέτριας. Έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου του 2012 πραγματοποιήθηκαν τα εξής, με επίβλεψη από τον υπεύθυνο αρχαιολόγο της ΙΑ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, κο Κωνσταντίνο Μπουκάρα.
Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Tα έψαλλαν - τα κάλαντα - στο δήμαρχο Ερέτριας

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια «πλημμύρισαν» την Παραμονή των Χριστουγέννων η Ερέτρια και η Αμάρυνθος.
Η νεοσύστατη μπάντα του Δήμου Ερέτριας επισκέφθηκε το πρωί το Δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα και ερμήνευσε τα κάλαντα.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις Συλλόγου Ενεργών πολιτών 2012, Εορταστική Ποδηλατάδα!

kyzuo8wlrm

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 4 μ.μ στην Κεντρική Πλατεία Ερέτριας

Πάρτε τα ποδήλατα σας και ελάτε να κάνουμε ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ στους δρόμους της Πόλης , μεταδίδοντας έτσι το πνεύμα των εορτών αλλά και το μήνυμα οτι το ποδήλατο πρέπει να γίνει ο νέος τρόπος ζωής μας ή καλύτερα ο παλιός που επανέρχεται…!!!!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου

Γέμισε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, το σχολείο μας από μαθητές, γονείς και πλήθος άλλου κόσμου μέσα σε κλίμα χαρμόσυνο κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής.
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλειου Βελέντζα για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά όλοι κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που εκπνέει. Το 2012 γίναμε πιο φτωχοί σε χρήματα αλλά ίσως πιο πλούσιοι σε συναισθήματα. Εργασιακά κεκτημένα που με αίμα και αγώνες θεμελιώθηκαν, γκρεμίσθηκαν, τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταπατώνται, η φτώχεια δεν είναι μόνο ένας εφιάλτης αλλά η πραγματικότητα που βιώνουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Έλληνες. Αλλά παράλληλα ξύπνησε η ανθρωπιά μας ώστε ο “πλησίον μας ” να μην μας είναι πλέον αδιάφορος.
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

1ο Ανταλλακτικό Χαριστικό Παζάρι στην Ερέτρια!!!

76409-pazari
Στο Πανελλήνιο κάλεσμα

Δεν πετάμε Τίποτα,

χαρίζουμε και ανταλλάσσουμε…

Ανταποκρινόμαστε με μεγάλη χαρά και πραγματοποιούμε το πρώτο Ανταλλακτικό – Χαριστικό Παζάρι στην Ερέτρια.
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Δημόσια Διαβούλευση στην Ερέτρια

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου Ερέτριας, το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης του Δήμου Ερέτριας για το 2013.

Διάκριση για το Λύκειο Ερέτριας στην Φυσική

 

Στις 8 Δεκεμβρίου 2012, διεξήχθη στο εργαστηριακό κέντρο Φυσικών επιστημών Εύβοιας, τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικής , Χημείας και Βιολογίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών – EUSO 2013.
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Υπέκυψε στην ασφυξία και πέθανε στο φλεγόμενο σπίτι του!


Νεκρός, μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς, στο σπίτι του βρέθηκε ένας ηλικιωμένος στην Ερέτρια Ευβοίας.

Ο θάνατος του άνδρα προήλθε από ασφυξία, ενώ η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

(φωτογραφία αρχείου)
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο μητροπολίτης Χαλκίδος στην Άνω Βάθεια

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Άνω Βάθειας, Χοροστατούντος του μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου, στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Άνω Βάθειας κ. Νίκος Αργύρης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μαρία Παπαγγελή και κ. Δημήτριος Μπαραμπούτης.
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ερέτρια: Βγήκε στο μπαλκόνι και κοκκίνισε από το θυμό του!

Πήγε στο εξοχικό του στην Ερέτρια για να περάσει ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο και να ξεκουραστεί και πάγωσε όταν... πήγε να ανάψει το aircondition.

Η κοινότητα Γυμνού στολίζει το δικό της Χριστουγεννιάτικο δέντρο


Η τοπική κοινότητα Γυμνού, του Δήμου Ερέτριας, στολίζει και φέτος το Χριστουγεννιάτικό της δέντρο.
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

12η Εθελοντική Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερετρίας Κ. Κανάρης

Να σας ενημερώσουμε επίσης πως την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερέτριας, “Κ. Κανάρης” η 12η Αιμοδοσία.
Όπως πολύ σωστά αναφέρουν και οι ίδιοι στην αφίσα τους, 10 λεπτά απο το χρόνο μας, μπορούν να σώσουν ζωές!
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί απο τις 9:30 το πρωί ως και τις 14:30. Είναι ζήτημα ζωής!!!
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2012, Φωταγώγηση Κεντρικής Πλατείας Ερέτριάς


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 Απο τις 10 το πρωί ως και το τελευταίο κουδούνι του σχολείου, οι μικροί μας φίλοι, θα στολίσουν μαζί μας την Κεντρική Πλατεία Ερέτριας…Φέρνοντας μαζί τους απο ένα στολίδι, θα γεμίσουμε με χρώματα τα μικρό δεντράκι της πλατείας, που περιμένει ένα χρόνο τώρα για να γιορτάσει μαζί μας την έναρξη των Χριστουγέννων…
Μαζί με το στολίδι τους, θα φέρουν και το γράμμα που θέλουν να στείλουν στον Άγιο Βασίλη…
Αλλά δεν τελειώνει εκεί η γιορτή….

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το 1ο νηπιαγωγείο Ερέτριας


Το 1ο νηπιαγωγείο Ερέτριας διοργανώνει χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του σχολείου, στην πλατεία λαϊκής αγοράς, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 10.00π.μ. – 19.00μ.μ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του νεόδμητου νηπιαγωγείου.
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου



 Σήμερα το απόγευμα στις 17.30 οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων  των σχολείων όλων των βαθμίδων της Αμαρύνθου και οι ομάδες εθελοντών υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν μια βραδιά με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, με κέφι ενθουσιασμό, χρώμα και άρωμα Χριστουγέννων.
Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ερέτρια: Οι δημότες αξιολογούν τις υπηρεσίες του δήμου


Η ασφάλεια, το οδικό δίκτυο, η καθαριότητας, το parking, το πράσινο και η ποιότητα των σχολικών υποδομών, είναι μεταξύ άλλων οι τομείς που καλούνται να αξιολογήσουν οι κάτοικοι του δήμους Ερέτριας.
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ι.Μ Αγίου Νικολάου - Άνω Βάθεια

Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στην Άνω Βάθεια παρακολούθησε ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Οι Γιατροί του Κόσμου στην Ερέτρια

AAAAAAAAAAAAAGI08
Με μεγάλη μας χαρά την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 απο τις 8 π.μ , Φιλοξενούμε στην αίθουσα Ειρηνοδικείου (Νέο ΚΕΠ Ερέτριας) τις ακόλουθες ειδικότητες των Εθελοντών Γιατρών Του Κόσμου:
Παθολόγος
Γυναικολόγος
Ορθοπεδικός
Παιδίατρος
Φυσιοθεραπευτής

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.