Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο διαπλους βορειου αιγαιου και ο τερματισμος στην Ερετρια

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται τα κύμματα και την φουρτούνα της θάλασσας, όμως το μεγάλο μπράβο το αξίζουν όσοι δεν φοβούνται ούτε και τις καταιγίδες της ζωής. Βάζουν πεισματικά το κουπί στο νερό και τραβούν δυνατά μπροστά βοηθώντας όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και όποιον μπορούν που έχει ανάγκη.
Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Αγγελος Χριστοφίδης, ο Κώστας Μανατάκης και όλοι αυτοί που τους συνόδεψαν και τους βοήθησαν να φτάσουν στο στόχο τους, που μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε σε εποχές αξιακής ομίχλης, έχουν για φάρο τους αξίες όπως η αλληλεγγύη, το θάρρος, η αγωνιστικότητα, η προσπάθεια και η σεμνότητα.

Δημοπρατήθηκε ο Σταθμός Μεταμόρφωσης

Ο Δήμος Ερέτριας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για τη δημοπράτηση
του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤOY ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ με προϋπολογισμό 553.951,00Ευρώ (με απρόβλεπτα, απολογιστικά και Φ.Π.Α 23%).

Διαζύγιο ανάμεσα Πεππέ και Ερέτρια. Nέος προπονητής ο Τάκης Ψαριανός.

Υποστολή σημαίας από την μία και άνοδο της άλλης στον ιστό της. Μετά το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Πεππέ, η ομάδα της Ερέτριας συμφώνησε με μία άλλη εμβληματική μορφή για τον Απόλλωνα, τον παλιό κανονιέρη των Ευβοϊκών γηπέδων και κορυφαίο επιθετικό της ομάδας στις δεκαετίες του 80 και 90 Τάκη Ψαριανό, που αναλαμβάνει αφιλοκερδώς.
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το Νησί των Ονείρων και η τουριστική αξιοποίηση του

Ο Δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέτζας μίλησε  για το Νησί των Ονείρων και για την αξιοποίηση του. Τον ρωτήσαμε φυσικά για τα οφέλη που θα έχει ο Δήμος Ερέτριας από αυτή την εξέλιξη, επιπλέον μας ενημέρωσε ότι ήδη 3 με 4 επιχειρηματίες έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Οικονομικό Όφελος: Ο Δήμος Ερέτριας θα έχει ισχυρό οικονομικό όφελος από την αξιοποίηση του Νησιού των Ονείρων, αφού το ετήσιο μίσθωμα θα ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, μπορεί ωστόσο μέσω του πλειοδοτικού διαγωνισμού τελικά να διαμορφωθεί στα 120.000 έως 130.000 ευρώ.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αμάρυνθος: Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών του ύστερα από τροχαίο

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας
Στο κόκκινο η αγωνία των συγγενών του που περιμένουν να ακούσουν μία καλή είδηση από τους γιατρούς... Ήταν χθες στις πέντε και μισή το απόγευμα στην περιοχή της Γυμνού στην Αμάρυνθο.

"Οργώνουν" με καγιάκ το Β. Αιγαίο και φτάνουν στη Χαλκίδα την Παρασκευή...


"Οργώνουν" με καγιάκ το Β. Αιγαίο και φτάνουν στη Χαλκίδα την Παρασκευή. Η βόλτα των 210 ναυτικών μιλίων εθελοντικής κωπηλασίας καταλήγει το Σάββατο 29/9 στην Ερέτρια, ενώ την Παρασκευή 28/9 περνά από την Χαλκίδα.
Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ημέρα κατασχέσεων σε Ερέτρια, και Αλιβέρι

Ημέρα κατασχέσεων ήταν η  χτεσινή, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου, στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας  το πρωί της Τρίτης, στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος «ΑΝΝΟΥΛΑ» Λ.Ε.924 με δύο επιβαίνοντες, βρέθηκε μία στολή κατάδυσης πρόσφατα χρησιμοποιημένη, δύο φιάλες οξυγόνου κατάδυσης μετά ρυθμιστή πιέσεως, δύο ψαροντούφεκα, ένας υποβρύχιος φακός, λοιπός καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και αλίευμα εννέα κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων ιχθύων, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Σχολή ανοικτής θαλάσσης ΝΑΟ Ερέτριας, Κλείστε θέση τώρα

 
Σχολή ανοικτής θαλάσσης ΝΑΟΕ - Οκτώβριος – Νοέμβριος 2012
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
1η εβδομάδα.
18 και 19 Οκτωβρίου (θεωρία)
20 και 21 Οκτωβρίου (πρακτική)
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Νέος αντιπρόεδρος ΔEYΑΕ ο Σμπιλίρης

Σήριαλ είχε γίνει η αντικατάσταση του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ερέτριας (ΔΕΥΑΕ). Τελικά, ο δήμαρχος Βασίλης Βελέντζας έφτασε μέχρι την Υπερπεριφέρεια και κατάφερε να αντικαταστήσει τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕ Μίλτο Γιακουβάκη με το δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Σμπιλίρη (φωτό)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδρομή στον Μαρμαρά απο την Ιερό Ναό Παραβουνιώτισσας

Προσκύνημα στις αλησμόνητες Πατρίδες στη Μικρά Ασία
Αναχώρηση: 6/10 – 14/10/2012 8ημέρες
ΚΩΝ/ΠΟΛΗ– ΜΑΡΜΑΡΑΣ – ΠΑΛΑΤΙΑ – ΑΦΘΟΝΗ - ΓΑΛΗΜΗ – ΑΦΙΣΣΙΑ – ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ –ΡΟΔΑ – ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ

 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αμαρυνθιακός-Λήλας Β. 1-0: Τα κατάφερε με δέκα παίχτες.

Χρειάστηκε να μείνει με παίχτη λιγότερο για να βρει δίχτυα ο Αμαρυνθιακός. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Τσιμπούκη να αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 60′ αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, με εκτέλεση φάουλ ο Καραβάς μεταβίβασε στον Κόλλια που βρήκε τον δρόμο προς το τέρμα του Πανταζή. Το τέρμα αυτό ήταν αρκετό για να στερήσει την πρόκριση από τον Λήλαντα που εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, ήταν πολύ καλοί, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το πρωτάθλημα και πήρε απόλυτα δίκαια την νίκη-πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας.

Εκδήλωση στην Ερέτρια από το ΕΠΑΜ

Το Σάββατο, στις 22 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) – οικονομικός αναλυτής, κ. Δημήτρης Καζάκης, θα μιλήσει σε εκδήλωση στην Ερέτρια, με θέμα: «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «EVIANA BEACH» , πρώην «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ».

Ενημέρωση για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κοινοτικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας της Ε.Π.Α.Ψ.Υ

Η Ε.Π.Α.Ψ.Υ. από το 1988 έχει την επιστημονική και διοικητική ευθύνη λειτουργίας δεκατεσσάρων συνολικά στεγαστικών δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (οικοτροφεία, ξενώνες, προστατευόμενα διαμερίσματα), δύο Κινητών Μονάδων Ψυχικής Υγείας στις Κυκλάδες και ενός Κέντρου Ημέρας στα Μελίσσια που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 1800 άτομα ανά έτος. Ο φορέας μας ελέγχεται για το έργο του από: την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας, το ΣΔΟΕ, το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, ειδικές ομάδες αξιολόγησης, ορκωτούς λογιστές.
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012
Μυστικά και Ψέματα (Secrets & Lies)
Σενάριο: Mike Leigh
Ηθοποιοί: Timothy Spall, Brenda Blethyn, Phyllis Logan, Marianne Jean-Baptiste, Claire Rushbrook
Μουσική: Andrew Dickson
Αγγλική, Δραματική - Κωμωδία του...
1996
Διάρκεια: 142'

Μαθήματα παραδοσιακών χορών & ζωγραφικής για παιδία και ενήλικες



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
ΜΑΛΑΚΩΝΤΑΣ
Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχίζουν σήμερα οι εγγραφές για τη σχολή Βυζαντινής Μουσικής


Αρχίζουν από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, οι εγγραφές των μαθητών στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τον τίτλο «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ», η οποία είναι αναγνωρισμένη επισήμως από το Υπουργείο Πολιτισμού και εντεταγμένη στα Μουσικά Εκπαιδευτήρια της Πατρίδος μας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟ/ΔΙΜ/12332/262/25.7.2006 απόφαση Υπουργού Πολιτισμού, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμ. 1205/1.9.2006 Φ.Ε.Κ. (τεύχος Β΄).

Εξετάσεις Εγxρώμων ζωνών στην Ερέτρια στο Shito ryu Karate

Με την έναρξη της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκαν στον Α.Σ. Καράτε Ερέτριας οι πρώτες προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών στο Shito ryu Karate do.

Oι εξετάσεις έλαβαν χώρα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ συμμετείχε σε αυτές οι πρώτη φουρνιά αθλητών του πρόσφατα ιδρυθέντος συλλόγου.

Αυλωνάρι-Όλυμπος Γυμνού 1-0: Ανίκητος ο Κεφάλας

Ένας εντυπωσιακός γκολκίπερ, ο Κεφάλας κράτησε την νίκη για το Αυλωνάρι που ξεκίνησε την πρεμιέρα με τρίποντο.

Με έναν μεγάλο άτυχο (Όλυμπο Γυμνού ) και έναν μεγάλο τυχερό ( ΑΟ Αυλωναρίου ) άρχισε στο γήπεδο Ν. Κούκης το φετινό πρωτάθλημα της Α” κατηγορίας.

Ερέτρια-Δύστος 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και υποσχέσεις.

Μοιράστηκαν βαθμούς και υποσχέσεις στο γήπεδο της Ερέτριας, η τοπική ομάδα και ο Δύστος. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ένα μαχητικό και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χαρακτηριστικό γνώρισμα ομάδων με την φιλοσοφία του προπονητή τους Βαγγέλη Πεππέ. Από την άλλη ο Δύστος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των φιλικών και του κυπέλλου Ευβοίας.
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύς λόγος περι Δελτιών Τύπου του Δήμου Ερετρίας

Που είναι οι οδηγίες;
 
Μέσα στον καύσωνα έστειλε ο Δήμος Ερέτριας το δελτίο Τύπου
για το τι να προσέχουν οι πολίτες σε περίπτωση …καταιγίδας και τώρα που ήρθαν οι βροχές τίποτα! Σιωπή! Που να θυμούνται οι πολίτες τις …οδηγίες που είχαν σταλεί πριν από ένα μήνα, που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει «κόκκινο»! Εκτός κι αν ετοιμάζονται να στείλουν οδηγίες για τον καύσωνα του καλοκαιριού του 2013!
Πηγή: ΕύβοιαTop

Ένταξη μελετών στο ΧΠ “Ολοκλήρωση Πολεοδομικού Σχεδιασμού” του Πράσινου Ταμείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας αποστέλλω για ενημέρωσή σας, την ένταξη σε χρηματοδότηση του υπολοίπου ποσού για το ΓΠΣ Αμαρυνθίων, στο πράσινο ταμείο, η οποία επιτεύχθηκε έπειτα από επίπονες και κοπιώδεις προσπάθειες, αξιοποιόντας ένα ακόμη χρηματοδοτικό εργαλείο.

Ίδρυση Αγροτουριστικού καταλύματος στην Αμυγραλίτσα Ερέτριας (LEADER)

Δώδεκα έργα, με συνολικό προϋπολογισμό 1.380.019 ευρώ, θα εκτελεσθούν στην κεντρική Εύβοια με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER, μετά από απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, στις 6 Σεπτεμβρίου.
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Eκλογές του ΣΕΓΑΣ θα διεξαχθούν στην Ερέτρια Εύβοιας


Στην Ερέτρια την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης (5/9), να διεξαχθεί η αναμενόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Βασικό θέμα της θα είναι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας στίβου. Σε περίπτωση που στις 28 του μήνα δεν υπάρξει απαρτία -όπως και αναμένεται- τότε η Γενική Συνέλευση θα γίνει μια μέρα μετά, το Σάββατο 29/9 στις 09:30.

Καθαρισμός Βυθών Ερετρίας

Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών ¨Η Μέδουσα" , ο Ν.Α.Ο.Ε , ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ερέτριας "Αχινός" και η Καταδυτική Σχολή Νίκου Χουλιάρα, πραγματοποιούν την Κυριακή 16-9-2012  ώρα 9:00π.μ., καθαρισμό βυθών στο λιμάνι της Ερέτριας. 

 Όσοι φίλοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν είτε καθαρίζοντας τους βυθούς, είτε τις παραλίες , μπορούν να έρθουν την Κυριακή να συμμετέχουν στην δράση μας!

Πήρε τη νύφη με τρακτέρ!

ΔΕΝ το έκανε για διαφέρει, αλλά για να στείλει ένα μή­νυμα στη γυναίκα της ζωής του. Ο 27χρονος αγρότης Δη­μήτρης Μπασινάς πήγε στο γάμο του με τρακτέρ θέλοντας να δείξει στη νύφη ότι η έγ­γαμη ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά απαιτεί διαρκή αγώνα! Και μπορεί η αγαπημένη του 30χρονη Αμαρύνθια Γεωργία Καλαμιγάκη να έφτασε στην εκκλησία με όμορφη κούρσα, ωστόσο το... έπιασε το μήνυ­μα, αφού ανέβηκε με χαρά στο καλογυαλισμένο εργα­λείο της δουλειάς του Δημή­τρη!

''Η Ερέτρια ...πέθανε"

Εξαλλοι με τη Δημοτική Αρχή Ερέτριας είναι οι έμποροι της πόλης για το θέμα της λαϊκής αγοράς. Υποστηρίζουν ότι η Ερέτρια ερήμωσε από τότε που άρχισε να λειτουργεί Σάββατο η λαϊκή και κατηγορούν το δήμαρχο Βασίλη Βελέντζα για αδιαφορία. Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ερέτριας Κώστας Δενδρινός κατήγγειλε στη «Γνώμη» σχετικά: «Η Ερέτρια "πέθανε" από τη στιγμή που η λαϊκή λειτουργεί Σάββατο. Ανησυχούμε, πλέον, για τις δουλειές μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Νεοχώρι-Όλυμπος 4-2 (πεν): Σε video η διαδικασία των πέναλτι

Ο Γιώργος Σέμπος κατέγραψε με την κάμερά του τα πέναλτι που έκριναν την αναμέτρηση του Κυπέλλου Νηλέας Νεοχωρίου-Όλυμπος Γυμνού

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυμα Δημάρχου Ερέτριας Β. Βελέντζα για την έναρξη της Σχολικής χρόνιας 2012-2013

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς:

«Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς, τα σχολεία του δήμου Ερέτριας ανοίγουν για να υποδεχθούν, τη νέα σχολική χρονιά 2012 – 2013, τους μικρούς και μεγάλους μαθητές.
Τις τελευταίες ημέρες είχα διαδοχικές συναντήσεις με τους διευθυντές όλων των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ερέτριας. Εστιάσαμε στην αποκατάσταση των όποιων προβλημάτων συντήρησης των κτηριακών εγκαταστάσεων, στον εφοδιασμό των σχολείων με τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά λειτουργίας, καθώς και την εξασφάλιση της θέρμανσης των σχολικών μονάδων.
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Είδε τον άντρα της να πεθαίνει δίπλα της

Θρήνος επικρατεί στην Αμάρυνθο εξαιτίας του θανατηφόρου τροχαίου χθες στις έξι και μισή το απόγευμα.
 
Ήταν στον δρόμο Αμάρυνθο-Γυμνού όταν κάτω από συνθήκες που εξετάζει το αστυνομικό τμήμα της Ερέτριας το αυτοκίνητο ενός 61χρονου έπεσε πάνω σε δέντρο.
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Κινηματογραφική Λέσχη Ερέτριας

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012, Οι Νύφες
Στο προαύλιο του Γυμνασίου Ερέτριας
Ώρα: 20:30
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Σας περιμένουμε!!!
Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ερέτρια: Αντί για τον αέρα, μπήκε κλέφτης...

Άφησε το παράθυρο για να μπει λίγο δροσιά στο σπίτι της και αντί να μπει αέρας , μπήκε ο κλέφτης. Ήταν γύρω στις 10 χθες το πρωί στην Ερέτρια, όταν η άτυχη γυναίκα έφυγε για μία ώρα από την οικία της.

Στους πιο… φτωχούς Ευβοιώτες συγκαταλέγονται οι κάτοικοι της Αμαρύνθου και της Ερέτριας.

Οι πιο πλούσιοι τελικά ζουν στο Αλιβέρι…
Αυτό το συμπέρασμα, βγαίνει σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία από τις δηλώσεις εισοδήματος των φυσικών προσώπων με βάση τους ταχυδρομικούς κώδικες του τόπου κύριας ή επαγγελματικής κατοικίας του φορολογούμενου.
Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Πιάστηκαν στα πράσα διαρρήκτες στον νησί των ονείρων

Το νησί των ονείρων τα τελευταία χρόνια έχει πλήρως απαξιωθεί και υποβαθμιστεί καθώς δεν φυλάσσεται και είναι έρμαιο στις ορέξεις του καθενός.

Καιρό τώρα αποτελούσε κοινό μυστικό οτι λαθρομετανάστες και μικροπωλητές έμεναν παράνομα στα δωμάτια προκαλώντας πρόσθετες φθορές. Επιπλέον η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε σε συνδυασμό με την ερημιά, το έκανε ιδανικό μέρος για πράνομες δοσοληψίες και χρήση παράνομων ουσιών ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες.

Παίρνει δάνειο για να πληρώσει χρέη

Το δημοτικό συμβούλιο Ερέτριας στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε την λήψη δανείου συνολικού ποσού 620.627,71€ από το Τ.Π.κ Δ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Χαρτζιλίκι στους Δήμους Ευβοίας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων

Την κατανομή ποσού 20.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους υπέγραψε το Υπουργείο Εσωτερικών με χθεσινή του απόφαση.
Αναλυτικά τα ποσά που κατανέμονται στους Δήμους Ευβοίας προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους, το οποίο θα τους αποδοθεί για το τρέχον έτος, είναι τα ακολούθως:
Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΣΚΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 1-3

1η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άνετα πέρασε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Ερέτριας από τα Κόσκινα και προχώρησε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Τα γκόλ του Μεμάι στο 33’ και στο 68’ και του Γκέρσι στο 55’ για την Ερέτρια και το γκολ του Κιούση στο 57’ για τα Κόσκινα, διαμόρφωσαν το 1-3 του αγώνα.

Ομιλία Δημήτρη Καζάκη στην Ερέτρια 22-9-2012

Σας ενημερώνουμε ότι οργανώνεται ομιλία του συν. Δημήτρη Καζάκη στην Ερέτρια Ευβοίας στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, με θέμα «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις».

Η ομιλία θα γίνει στο ξενοδοχείο “EVIANA BEACH” (πρώην «ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ»), ώρα 19.30.
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Στρίμωξε σερβιτόρα μέσα στο ασανσέρ


ΘΥΜΑ σεξουαλικής παρενόχλησης σε ώρα εργασίας έπεσε 30χρονη πολύτεκνη μητέρα από την περιοχή της Αμαρύνθου. Ο υπεύθυνος συντήρησης του ξενοδοχείου της Ερέτριας όπου εργάζεται ως σερβιτό­ρα, την στρίμωξε στο ασανσέρ και της έκα­νε ερωτική επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο. Η 30χρονη γυναίκα εργαζόταν κανονικά, όταν ξαφνικά την φώναξε ο 55χρονος συντηρητής και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η ίδια αφηγήθηκε στη «Γνώ­μη» για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη:
Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Εξιχνιάσθηκαν δύο κλοπές σε εργοστάσιο στην περιοχή Μαλακώντα Ευβοίας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, του αστυνομικού τμήματος Ερέτριας, δύο περιπτώσεις κλοπών σε εργοστάσιο κεραμοποιείας που είχαν διαπραχθεί από έναν 35χρονο αλλοδαπό το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου στην περιοχή Μαλακώντα Ευβοίας.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από 11 έως 12-08-2012 και από 20 έως 21-08-2012, ο δράστης εισήλθε στο εργοστάσιο, ιδιοκτησίας 47χρονου αλλοδαπού και αφαίρεσε από ανασφάλιστη αποθήκη και από την αυλή του εργοστασίου:

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.